ماهی قزل آلای کبابی با گوجه فرنگی و ریحان
روشهای مختلفی برای پخت ماهی وجود دارد و کباب کردن هم یکی از روشهای محبوب است، در این مقاله با طرز تهیه یک ماهی کبابی ویژه آشنا میشوید.
- زمان آماده سازی کلی: ۱۵ دقیقه
- برای ۶ نفر
اطلاعات تغذیهای:
۲۶۱ ، ۱۴ گرم چربی،۱ گرم فیبر، ۳۱ گرم پروتئین، ۲ گرم کربوهیدرات، ۱۶۷ میلی گرم سدیم، ۱ میلی گرم آهن، ۲۷ میلی گرم
شما میتوانید از ماهیهای دیگر نیز استفاده کنید ولی ماهی قزل آلا بهترین گزینه برای پخت این غذاست.
مواد لازم:
- یک کیلو گرم ماهی قزل آلا
- دو قاشق چایخوری روغن کنجد
- یک چهارم قاشق چایخوری خشک شده
- نمک و فلفل سیاه
- دو عد گوجه فرنگی
- یک قاشق غذاخوری فوق بکر
- یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- یک قاشق غذاخوری ریحان
- یک قاشق چایخوری سیر خرد شده
- یک دوم قاشق چایخوری زیره سبز
- لیموی تازه
طرز تهیه:
- ابتدا گاز یا گریل خود را آماده کنید. هر دو طرف ماهی قزل آلا را با روغن کنجد چرب کنید. کمی رزماری ، نمک و فلفل روی آن بپاشید. روی آن لیمو بزنید. سپس به مدت ۴ الی ۶ دقیقه آن را کبابی کنید.
- گوجه فرنگی، روغن زیتون، سرکه، ریحان، سیر، زیره سبز را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید.
- حالا ماهی قزل آلای داغ را با سس آماده شده سرو کنید. نوش جان
نوشته اولین بار در پدیدار شد.
ماهی قزل آلای کبابی با گوجه فرنگی و ریحان
(image)
روشهای مختلفی برای پخت ماهی وجود دارد و کباب کردن هم یکی از روشهای محبوب است، در این مقاله با طرز تهیه یک ماهی کبابی ویژه آشنا میشوید.
- زمان آماده سازی کلی: ۱۵ دقیقه
- برای ۶ نفر
اطلاعات تغذیهای:
۲۶۱ ، ۱۴ گرم چربی،۱ گرم فیبر، ۳۱ گرم پروتئین، ۲ گرم کربوهیدرات، ۱۶۷ میلی گرم سدیم، ۱ میلی گرم آهن، ۲۷ میلی گرم
شما میتوانید از ماهیهای دیگر نیز استفاده کنید ولی ماهی قزل آلا بهترین گزینه برای پخت این غذاست.
مواد لازم:
- یک کیلو گرم ماهی قزل آلا
- دو قاشق چایخوری روغن کنجد
- یک چهارم قاشق چایخوری خشک شده
- نمک و فلفل سیاه
- دو عد گوجه فرنگی
- یک قاشق غذاخوری فوق بکر
- یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- یک قاشق غذاخوری ریحان
- یک قاشق چایخوری سیر خرد شده
- یک دوم قاشق چایخوری زیره سبز
- لیموی تازه
طرز تهیه:
- ابتدا گاز یا گریل خود را آماده کنید. هر دو طرف ماهی قزل آلا را با روغن کنجد چرب کنید. کمی رزماری ، نمک و فلفل روی آن بپاشید. روی آن لیمو بزنید. سپس به مدت ۴ الی ۶ دقیقه آن را کبابی کنید.
- گوجه فرنگی، روغن زیتون، سرکه، ریحان، سیر، زیره سبز را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید.
- حالا ماهی قزل آلای داغ را با سس آماده شده سرو کنید. نوش جان
نوشته اولین بار در پدیدار شد.
ماهی قزل آلای کبابی با گوجه فرنگی و ریحان
آخرین دیدگاهها