دستور پخت پیتزای پارینه سنگی یا سرخپوشان
این پیتزای عالی تنها از ۵ ماده ساده تشکیل شده است. این نوع پیتزا معمولا از آرد نارگیل سرخپوشان پسند( مرتبط با رژیم غذایی سرخپوشان یا پارینه سنگی) و نشاسته تاپیوکا تشکیل میشود و در عرض چند دقیقه آماده خواهد بود. بر روی این پیتزا میتوانید از سبزیجات تازه و گوشت غنی همچون ژامبون استفاده کنید.
برای دو نفر:
مواد لازم برای خمیر پیتزا:
- یک پیمانه نشاسته تاپیوکا
- یک چهارم پیمانه آرد نارگیل
- دو عدد تخم مرغ
- یک پیمانه آب
- کمی نمک
مواد لازم برای روی پیتزا:
- سس مورد علاقه
- ژامبون
- گوجه فرنگی تازه
- فلفل تند هالاپینیو
- اسفناج یا شاهی
- پیاز
- فلفل
- ریحان تازه
طرز تهیه:
- تمامی مواد مورد نیاز برای خمیر پیتزا را با هم مخلوط کنید تا ماده نرمی تشکیل شود.
- گریل خود را از قبل گرم کنید.
- یک ماهیتابه آهنی بزرگ را گرم کنید. کمی در آن بریزید. نصف ماده خمیری خود را در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید بپزد. آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد. حالا این خمیر پخته شده را به بشقاب انتقال دهید و اینکار را با بقیه خمیر تکرار کنید. مواد روی پیتزا را روی آن قرار دهید.
- با دقت پیتزا را بر روی گریل قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۶ الی ۷ دقیقه سرخ شود.
نوشته اولین بار در پدیدار شد.
دستور پخت پیتزای پارینه سنگی یا سرخپوشان
(image)
این پیتزای عالی تنها از ۵ ماده ساده تشکیل شده است. این نوع پیتزا معمولا از آرد نارگیل سرخپوشان پسند( مرتبط با رژیم غذایی سرخپوشان یا پارینه سنگی) و نشاسته تاپیوکا تشکیل میشود و در عرض چند دقیقه آماده خواهد بود. بر روی این پیتزا میتوانید از سبزیجات تازه و گوشت غنی همچون ژامبون استفاده کنید.
برای دو نفر:
مواد لازم برای خمیر پیتزا:
- یک پیمانه نشاسته تاپیوکا
- یک چهارم پیمانه آرد نارگیل
- دو عدد تخم مرغ
- یک پیمانه آب
- کمی نمک
مواد لازم برای روی پیتزا:
- سس مورد علاقه
- ژامبون
- گوجه فرنگی تازه
- فلفل تند هالاپینیو
- اسفناج یا شاهی
- پیاز
- فلفل
- ریحان تازه
طرز تهیه:
- تمامی مواد مورد نیاز برای خمیر پیتزا را با هم مخلوط کنید تا ماده نرمی تشکیل شود.
- گریل خود را از قبل گرم کنید.
- یک ماهیتابه آهنی بزرگ را گرم کنید. کمی در آن بریزید. نصف ماده خمیری خود را در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید بپزد. آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد. حالا این خمیر پخته شده را به بشقاب انتقال دهید و اینکار را با بقیه خمیر تکرار کنید. مواد روی پیتزا را روی آن قرار دهید.
- با دقت پیتزا را بر روی گریل قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۶ الی ۷ دقیقه سرخ شود.
نوشته اولین بار در پدیدار شد.
دستور پخت پیتزای پارینه سنگی یا سرخپوشان
آخرین دیدگاهها