مرغ سرخ شده به همراه نخود فرنگی و پاستا
- زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
- زمان پخت: ۳۷ دقیقه
- کل زمان آماده سازی: ۱ ساعت و دو دقیقه
- برای ۶ نفر
اطلاعات تغذیهای:
۳۰۷ کالری، ۱۱ گرم چربی، ۲ گرم چربی اشباع، ۲ گرم فیبر، ۲۷ گرم پروتئین، ۲۳ گرم کربوهیدرات،۵۰۹ میلی گرم سدیم، ۲ میلی گرم آهن و ۳۲ میلی گرم کلسیم
اگر بتوانید پاستای خود را از نوع سبوسدار انتخاب کنید غذای بسیار خوشمزه تری خواهید داشت.
مواد لازم برای تهیه این غذا:
- سه عدد پیازچه خرد شده
- یک دوم پیمانه گشنیز درشت خرد شده
- سه قاشق غذاخوری
- چهار حبه سیر خرد شده
- یک قاشق غذاخوری سرکه
- یک دوم قاشق چایخوری فلفل پاپریکای دودی
- یک قاشق چایخوری
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه
- ۳۴۰ گرم سینه مرغ
- ۳۴۰ گرم ران مرغ بدون استخوان
- یک دوم پیمانه نخود فرنگی
- یک و یک دوم پیمانه پاستا
- یک چهارم پیمانه تربچه خرد شده
طرز تهیه:
- ابتدا فر خود را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. یک سینی فر بزرگ بردارید و آن را با فویل بپوشانید. روی فویل روغن بزنید. سپس پیازچه، گشنیز، روغن ، سیر، سرکه، فلفل پاپریکا، عسل، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز بریزید و خوب با هم ترکیب کنید تا به شکل خمیر در بیاید. دو سوم از خمیر آماده شده را روی مرغ بمالید و آن را داخل سینی فر بگذارید. به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی و سرخ شود. سپس آن را به یک ظرف مناسب انتقال دهید و اجازه دهید قبل از برش به مدت ۵ دقیقه در همین حالت باقی بماند و خنک شود.
- یک ظرف بزرگ بردارید و داخل آن آب بریزید. اجازه دهید آب بجوشد. یک کاسه آب یخ آماده داشته باشید. نخود فرنگی را به مدت یک دقیقه در آب جوش بریزید و سپس به آب یخ انتقال دهید. سپس پاستای خود را بر اساس دستورالعمل موجود بر روی بسته بندی بپزید. پاستا را آبکشی کنید و به سرعت با باقی مانده خمیر ترکیب نمایید. نخود فرنگیها را به کاسه اضافه کنید . شما میتوانید در مرحله نهایی تربچه را نیز اضافه کنید.
- پاستا را در درون ۶ کاسه بریزید و روی آن مرغ بریزید و سرو نمایید . نوش جان
نوشته اولین بار در پدیدار شد.
مرغ سرخ شده به همراه نخود فرنگی و پاستا
(image)
- زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
- زمان پخت: ۳۷ دقیقه
- کل زمان آماده سازی: ۱ ساعت و دو دقیقه
- برای ۶ نفر
اطلاعات تغذیهای:
۳۰۷ کالری، ۱۱ گرم چربی، ۲ گرم چربی اشباع، ۲ گرم فیبر، ۲۷ گرم پروتئین، ۲۳ گرم کربوهیدرات،۵۰۹ میلی گرم سدیم، ۲ میلی گرم آهن و ۳۲ میلی گرم کلسیم
اگر بتوانید پاستای خود را از نوع سبوسدار انتخاب کنید غذای بسیار خوشمزه تری خواهید داشت.
مواد لازم برای تهیه این غذا:
- سه عدد پیازچه خرد شده
- یک دوم پیمانه گشنیز درشت خرد شده
- سه قاشق غذاخوری
- چهار حبه سیر خرد شده
- یک قاشق غذاخوری سرکه
- یک دوم قاشق چایخوری فلفل پاپریکای دودی
- یک قاشق چایخوری
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه
- ۳۴۰ گرم سینه مرغ
- ۳۴۰ گرم ران مرغ بدون استخوان
- یک دوم پیمانه نخود فرنگی
- یک و یک دوم پیمانه پاستا
- یک چهارم پیمانه تربچه خرد شده
طرز تهیه:
- ابتدا فر خود را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. یک سینی فر بزرگ بردارید و آن را با فویل بپوشانید. روی فویل روغن بزنید. سپس پیازچه، گشنیز، روغن ، سیر، سرکه، فلفل پاپریکا، عسل، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز بریزید و خوب با هم ترکیب کنید تا به شکل خمیر در بیاید. دو سوم از خمیر آماده شده را روی مرغ بمالید و آن را داخل سینی فر بگذارید. به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی و سرخ شود. سپس آن را به یک ظرف مناسب انتقال دهید و اجازه دهید قبل از برش به مدت ۵ دقیقه در همین حالت باقی بماند و خنک شود.
- یک ظرف بزرگ بردارید و داخل آن آب بریزید. اجازه دهید آب بجوشد. یک کاسه آب یخ آماده داشته باشید. نخود فرنگی را به مدت یک دقیقه در آب جوش بریزید و سپس به آب یخ انتقال دهید. سپس پاستای خود را بر اساس دستورالعمل موجود بر روی بسته بندی بپزید. پاستا را آبکشی کنید و به سرعت با باقی مانده خمیر ترکیب نمایید. نخود فرنگیها را به کاسه اضافه کنید . شما میتوانید در مرحله نهایی تربچه را نیز اضافه کنید.
- پاستا را در درون ۶ کاسه بریزید و روی آن مرغ بریزید و سرو نمایید . نوش جان
نوشته اولین بار در پدیدار شد.
مرغ سرخ شده به همراه نخود فرنگی و پاستا
آخرین دیدگاهها